sobota 7. novembra 2009

Horoskop na NOVEMBER

Baran (21.3. - 20.4.)
Láska: Vzťahy sa ti dostanú do rovnováhy a ty budeš konečne vedieť, čo chceš. Nevracaj sa do vzťahu, ktorý nikdy nefungoval!
Vzťahy: Niektorí ľudia sa ti asi otočia chrbtom, ale tak to v živote chodí. Nespoliehaj sa, že všetci, čo ti niečo sľúbia, to aj dodržia!
Škola: V škole ti to pôjde nadmieru dobre. Samozrejme, ak sa budeš pripravovať a nebudeš tráviť svoj voľný čas len pri počítači.

Býk (21.4. - 21.5.)
Láska: Možno ťa sklame niekto, o kom si si myslel/a, že je do teba zaľúbený. Hlavu hore - láska možno príde už koncom mesiaca!
Vzťahy: Rodičia ťa zaťažia rôznymi vecami, ktoré ti pôjdu na nervy a preto si na tento mesiac obrovské plány nerob.
Škola: Prvé dva týždne ti to pôjde super, ale od polovice mesiaca sa všetko pokazí. Pozor si daj hlavne na neohlásené testy!

Blíženci (22.5. - 21.6.)
Láska: Aj keď urobíš všetko preto, aby si svoju stratenú lásku získal/a späť, nepodarí sa ti to. Nerob veci nasilu a bude to lepšie, city sa vyprosiť nedajú.
Vzťahy: Kamaráti ťa podržia a nájdu si na teba čas a celkom dobre to vyzerá aj s rodičmi, ktorí k tebe budú zhovievaví..
Škola: Budeš mať problémy so zubami, preto to rieš, inak sa to nepriaznivo prejaví aj na tvojich známkach a nikto nebude vedieť prečo.

Rak (22.6. - 22.7.)
Láska: Ak niekoho máš, môžete sa dostať do stagnácie, preto sa snaž vymyslieť nejaký zaujímavý program alebo aspoň činnosť, lepšiu ako sedenie a pozeranie do steny.
Vzťahy: Budú vyrovnané a rodičia ťa podporia, ak budeš chcieť vyskúšať nejaký nový krúžok.
Škola: Daj si pozor na podrazy, hlavne ak budeš odpisovať. Môže sa stať, že odpíšeš zle a potom si to odnesiete obaja!

Lev (23.7. - 23.8.)
Láska: Ak nikoho nemáš, nevyzerá to tento mesiac práve nádejne. Ak niekoho máš, tak sa možno rozídete alebo poriadne pohádate.
Vzťahy: S rodičmi nebude reč, kamaráti budú otrávení a asi bude najlepšie, keď urobíš dobrý skutok, napríklad pomôž v útulku.
Škola: Všetko bude neutrálne, to znamená, že známky nachytáš priemerné a učitelia ničím výnimočným neprekvapia.

Panna (24.8. - 23.9.)
Láska: O vzťahy nebudeš mať núdzu a preto nezačni byť namyslený/á a nelám každému srdce. Pozor, aby tvoje rande neboli na úkor kamošov.
Vzťahy:
Ak ti kamarát, alebo kamarátka prezradí, do koho je zamilovaný/á, bude to tajomstvo a ty to nerozkecaj po celej škole! Vži sa do jeho/jej situácie a nerob si z toho zábavu!
Škola: Pozor na zradcu v kolektíve, niekto bude robiť poriadne intrigy. Ak ho odhalíte, postarajte sa o to, aby mu to len tak neprešlo!

Váhy (24.9. - 23.10.)
Láska: Ak si pohádaný/á so svojou polovičkou, tak si to rýchlo vysvetlite a všetko bude v poriadku. Inak sa objaví niekto iný a všetko sa poriadne zamotá.
Vzťahy: Podarí sa ti odvrátiť niektoré nepríjemnosti medzi kamarátmi a tým získaš popularitu, takže všetko bude nakoniec fajn.
Škola: Pozor na telesnej výchove, pretože ti hrozí úraz. Nepredvádzaj sa a počúvaj pokyny učiteľa, lebo budeš mať hneď nohu v sadre!

Škorpión (24.10. - 22.11.)
Láska: Vyzerá to na hádky a klamstvá a skončí sa to uprostred novembra rozchodom. Ak nie si zadaný, tak skoro sa na obzore nikto neobjaví.
Vzťahy: Neodvrávaj rodičom, lebo tento mesiac budú naozaj prísni. Asi budeš viac doma ako vonku, ale neboj, kamoši na teba počkajú.
Škola: Ak sa budeš poriadne pripravovať, nič ťa neprekvapí a dá sa povedať, že tento mesiac získaš len samé dobré známky.

Strelec (23.11. - 21.12.)
Láska: Zrejme budeš mať problémy s váhou a preto dostaneš komplexy. Možno by si mal/a zmeniť stravu, pretože láska sa objaví čo nevidieť!
Vzťahy: Nebude to ani zlé, ani najlepšie. S niekým sa asi pohádaš, ale to možno budeš mať aj pravdu. A pohádaní nebudete navždy.
Škola: Asi sa ti podarí nahnevať učiteľov klamstvom, ktorí ti na to prídu a tú hanbu ti nikto nebude závidieť!

Kozorožec (22.12. - 20.1.)
Láska: Keď si single, tak prežiješ len zopár nepodstatných flirtov, ale aj tie nie sú na škodu. Hlavne si nerob srandu z toho, kto je do teba zaľúbený!
Vzťahy: Ozve sa ti akosi priveľa kamarátov/kamarátok, ktorí budú niečo potrebovať. Nuž nauč sa hovoriť aj "nie"!
Škola: Kvôli zábudlivosti ti pribudne zopár poznámok, takže sa začni ku všetkému stavať zodpovednejšie!

Vodnár (21.1. - 19.2.)
Láska: Aj keď to bude vyzerať všelijako, nakoniec to dobre dopadne a budete tvoriť harmonický pár. Len nedaj na rady "kamarátov/kamarátok"!
Vzťahy: Niekto si bude z teba celý mesiac strieľať, preto buď na pozore! Zasmej sa a vymysli niečo aj ty!
Škola: Môžeš mať smolu a niektoré veci ti jednoducho nevyjdú. Nič sa nedá robiť, budeš sa musieť so známkami pobiť!

Ryby (20.2. - 20.3.)
Láska: Možno budeš musieť o svoju lásku bojovať celý mesiac, ale nakoniec sa to vyplatí a ty dostaneš svoje!
Vzťahy: Rodičia ťa prekvapia niečím milým, aj keď to rovno nemusí byť niečo drahé. Teš sa aj z maličkostí a radosť budú mať všetci.
Škola: Musíš si viac veriť a všetko dobre dopadne. Nedávaj však nikomu nič opisovať, lebo by sa na to prišlo!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára